Hyra mjukglassmaskin

Vi slutar tillfälligt med att hyra ut mjukglassmaskiner. Förhoppningsvis så börjar vi uthyrningen igen 2013

Kanske ni vill ha en mjukglassmaskin en kortare tid, kanske ni behöver den en vecka eller kanske även mindre tid. Har ni barnkalas kan det vara en perfekt sak att ha, alla barn tycker om mjukglass. Det kan ju även vara så att ni vill ha en mjukglassmaskin på kontoret eller vid en konferens. Kanske om ni har ett evenemang och vill servera era besökare med mjukglass.
Så vi kan ge er möjligheten att hyra en av våra mjukglassmaskiner. Så om du tex vill hyra en mjukglassmaskin över sommarsäsongen så är det möjligt att vi levererar mjukglassmaskinen till er och sedan när väl tiden gått ut så kommer vi och hämtar mjukglassmaskinen. Allt för att göra det så simpelt som möjligt för er som framtida kunder.
Ett prisexempel skulle vara att om ni lånar en mjukglassmaskin under 3 månader så blir kostnaden per dag 500 kr. Blir ca 15.000 kr per månad.

Vill ni låna en maskin för ett par dagar så är kostnaden 1000 kr / per dag och minsta beloppet är 3000 kronor.

Så vill du låna en mjukglassmaskin under en dag, en vecka eller ännu längre så är ni mer än välkomna att kontakta oss så ska vi hjälpa er.

Mjukglass maskin
Vill ni komma i kontakt med oss för att köpa en mjukglass maskin, isåfall hittar ni informationen på vår kontakt sida Missa inte vårt specialerbjudande där ni får 20 kartonger mjukglassmix vid köp av våra mjukglassmaskiner.